Volg ons via

Welkom in Villa Venray

- een belangrijke mijlpaal vieren met familie 
- een onvergetelijk weekendje weg samen met vrienden
- inspirerende nieuwe plannen maken met collega’s

 

Onze zeer ruime villa is de ideale locatie als u enkele dagen met een groep mensen in een rustige groene omgeving samen wilt zijn. De verzorging passen we geheel aan uw wensen aan.

Accommodatie voor maximaal 26 personen

 

De volledig gerestaureerde doktersvilla en rijksmomument uit 1908 is met 11 slaapkamers geschikt voor maximaal 26 personen. In de grote keuken staat een lange houten tafel waaraan u met zijn allen kunt eten, werken of borrelen. Er hangt ook een beamer voor presentaties of foto’s. In de huiskamer is een laag en hoog zitgedeelte en er staat een poolbiljart. De tuin heeft een aantal lage zitjes, maar ook twee grote houten picknicktafels.

Karakteristiek pand met moderne faciliteiten

 

Villa Venray is gebouwd in de klassiek-eclectische stijl die typerend is voor het begin van de vorige eeuw en ook nu weer erg populair is. De inrichting en aankleding van de kamers hebben we daaraan aangepast. Tegelijkertijd is de villa van alle moderne gemakken voorzien. Denk onder andere aan moderne keukenapparatuur, wifi, jeu-de-boulesbaan, infraroodcabine, tv’s en oplaadpunten voor elektrische fietsen. U slaapt in nieuwe, zeer comfortabele boxspringbedden.

Verzorging op maat

 

U kiest zelf de verzorging die u wilt. We kunnen ontbijt, lunch of diner laten bezorgen. Ook kunnen we een barbecue, drankjes, borrelgarnituur (www.culinaircreatief.nl) of tapasgerechten (www.detapasproeverij.nl) voor u regelen. Als u graag gezellig samen kookt, is het mogelijk om daarvoor de boodschappen te laten bezorgen. Maar u mag uiteraard ook zelf uw eigen spullen meenemen. We nemen vooraf contact met u op om uw wensen te bespreken, zodat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt.

In een rustige groene omgeving

 

Onze villa ligt in het mooie Sint Annapark. In dit cultuurhistorisch interessante park kunt u heerlijk wandelen over slingerende paden langs monumentale panden. Tegelijkertijd is het gastvrije centrum van Venray niet meer dan 500 meter weg. Daar vindt u tal van gezellige restaurants, cafés en terrasjes, net als een theater, bioscoop en zwembad.Om rekening te houden met de omgeving en omwonende is het na 23:00 uur stil buiten. De omgeving is verder erg geschikt voor fietsen, lange wandelingen, golf en veel meer.

 

Tot snel,
Anita en Erik van Grinsven