VOLG ONS VIA

Welkom in Villa Venray

- een belangrijke mijlpaal samenzijn met familie 
- een onvergetelijk weekendje weg samen met vrienden
- inspirerende nieuwe plannen maken met collega’s 

Onze zeer ruime villa is de ideale locatie als u enkele dagen met een groep mensen in een rustige groene omgeving samen wilt zijn. De verzorging passen we geheel aan uw wensen aan. Onze sfeervolle villa staat in Noord-Limburg, steenworp afstand van Natuugebied de Maasheggen en fietspaden en mountaibike route en vele golfbanen of de Maas.

Accommodatie voor maximaal 24 personen

 

De volledig gerestaureerde doktersvilla en rijksmomument uit 1908 is met 11 slaapkamers geschikt voor maximaal 24 personen. In de grote keuken staat een lange houten tafel waaraan u met zijn allen kunt eten, werken of borrelen. Er hangt ook een beamer voor presentaties of foto’s. In de huiskamer is een zitgedeelte, lange tafel en er staat een poolbiljart. De tuin heeft een aantal lage zitjes, maar ook twee grote houten picknicktafels. Er staat een pingpong tafel en voor de kinderen een speeltoestel in de omheindetuin. 

Karakteristiek pand met moderne faciliteiten

 

Villa Venray is gebouwd in de klassiek-eclectische stijl die typerend is voor het begin van de vorige eeuw en ook nu weer erg populair is. De inrichting en aankleding van de kamers hebben we daaraan aangepast. Tegelijkertijd is de villa van alle moderne gemakken voorzien. Denk onder andere aan moderne keukenapparatuur, wifi, jeu-de-boulesbaan, infraroodcabine voor 3 personen (tijdelijk buitengebruik), tv’s en oplaadpunten voor elektrische fietsen. U slaapt in nieuwe, zeer comfortabele boxspringbedden.

Verzorging op maat

 

U kiest zelf de verzorging die u wilt. We kunnen ontbijt, lunch of diner laten bezorgen. Ook kunnen we een barbecue, drankjes, borrelgarnituur voor u regelen. Als u graag gezellig samen kookt, is het mogelijk om daarvoor de boodschappen te laten bezorgen. Maar u mag uiteraard ook zelf uw eigen spullen meenemen. We nemen vooraf contact met u op om uw wensen te bespreken, zodat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt.

In een rustige groene omgeving

 

Onze villa ligt in het mooie Sint Annapark provincie Limburg. In dit cultuurhistorisch interessante park kunt u heerlijk wandelen over slingerende paden langs monumentale panden. Tegelijkertijd is het gastvrije centrum van Venray niet meer dan 500 meter weg. Daar vindt u tal van gezellige restaurants, cafés en terrasjes, net als een theater, bioscoop en zwembad.Om rekening te houden met de omgeving en omwonende is het na 23:00 uur stil buiten. De omgeving is verder erg geschikt voor fietsen, lange wandelingen, golf en veel meer.

 

Tot snel,

info@villavenray.com

06-14802133
Anita en Erik van Grinsven

Plattegrond van de Villa - Begane grond.

 

Plattegrond van de Villa - 1ste etage.

Plattegrond van de Villa - 2de etage.