VOLG ONS VIA

Arrangementen

Heeft u iets vieren? Zoekt u een origineel cadeau? Kies dan voor een overnachting in Villa Venray met leuke extra’s. Hieronder vindt u een aantal interessante arrangementen.

Sportief bezig zijn? Mountainbiking!

Ga mountainbiken bij pdMountainbiking  hij neemt u graag mee de bossen in voor een leuke clinic/tocht. Pd mountainbiking is gespecialiseerd in het geven van mountainbike clinics en trainingen. Voor iedereen hebben we een mogelijkheid. Kom je om techniek te leren of juist om je techniek aan te scherpen. Bij ons ben je aan het juiste adres.
Ook een begeleide tocht is bij ons mogelijk. We leren je dan eerst een aantal basistechnieken aan en gaan vervolgens het bos is. Denk hierbij aan een Bike-Survival voor de jeugd of een heuse mountainbike survival als bedrijfsuitje, familie-uitje.

 

Kijk naar de mogelijkheden, www.pdmountainbiking.nl Of mail naar info@pdmountainbiking.nl

 

Echte, verse Limburgse vlaai

Deze wordt verzorgd door de plaatselijke warme bakker. Uiteraard is er koffie/thee aanwezig om het geheel te complimenteren.

Informatie

Prijs: € 19,-- euro per 10 personen.


Arrangement reserveren

Broodmand voor 10 personen

Deze ruime broodmand bestaat uit:

10 harde broodjes, 10 zachte broodjes, 10 rozijnenbollen, 10 croissants

½ wit brood, ½ bruinbrood, ½ volkorenbrood

1 ontbijtkoek,1 Limburgs roggebrood, 1 kluntjesmik

2 ltr melk, 2ltr jus d'orange

1 pot jam, 1 pak hagelslag, margarine boter

gesneden vleeswaren, gesneden kaas en 10 eieren

Informatie

Prijs: € 65,-


Arrangement reserveren

Genieten van een whisky tasting

Whisky is voor menigeen een relatief onbekende drank. Tijdens een proeverij, in onze Villa Venray verzorg door Whisky Tasting Venray ,vertellen zij u over het productieproces van whisky en we laten u een 6 tal uiteenlopende whisky’s proeven.

Het geheel wordt compleet gemaakt met een aantal bijpassende hapjes en stokbrood. U kunt kiezen uit diverse arrangementen: van een kennismaking met whisky, naar een rondje Scotland of voor de meer ervaren liefhebber een Special Tasting waarbij u op voorhand overlegt wat u wenst te proeven. Ook een mini-tasting van 3-4 whisky’s is een optie.

Informatie

Voor meer info stuurt u een mail naar pdupont@tiscali.nl


Arrangement reserveren

Even heerlijk onthaasten

Laat je verrassen en volg als groep een yogales bij Yogaschool Kurukshetra. De sfeervolle yogaruimte bevind zich op 5 min. lopen van Villa Venray.

Spanning is in het dagelijks leven heel nuttig, soms is het tijd voor actie. Maar voor veel mensen wordt het steeds moeilijker om die spanning in de vrije tijd weer los te laten. Gelukkig kun je met Yoga (weer) leren ontspannen! Tijdens de les doen we lichamelijke oefeningen, deze maken het lichaam soepel en sterk. Gaandeweg ontdek je waar je spanning in het lichaam vasthoudt en je leert deze op te laten lossen. De Hatha yogalessen bij Yogaschool Kurukshetra kenmerken zich door heldere aanwijzingen, oefeningen voor het hele lichaam, ruimte voor het aandachtig/mindful beleven van de houdingen en een grondige ontspanning aan het einde van de les.

 

Meer weten over het volgen van les, al dan niet als groepsarrangement? Neem een kijkje op www.kurukshetra.nl